Ord och bilder (klicka för att göra dem större). För satir: titta på Ankull.

måndag, september 24, 2007

I always wanted a bigger spamkiller.

"Good evening ulwen
Unsatisfied with your penis size?"
"Day ulwen
Do women really care about penis size? The answer is yes"
"fact: Girls like guys with a big schlong!"
"I always wanted a bigger schlong"
"wow, i never knew my banger could grow so big"
"Rock-solid erections that feel bigger, wider and fuller"
"Hello Day ulwen
Maybe your little winky needs a boost."

(anrop från spammo-sfären)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det verkar inte vara så lätt att få någon att reagera! Och jag kollade din andra blogg - http://ylletur.blogspot.com/ Och jag såg att du var med i Skarpnäck! --- Sen kan man gå hit - http://alternativ.nu/ och de skriver:
Alternativ.nu växer fortfarande

Under juli i år hade vi i forumet över 1,6 miljoner besök från 79.000 unika besökare. Trafikkostnaderna har börjat stiga igen och det vore fint om vi kunde få lite hjälp att hitta lämpliga annonsörer. Om någon vill lämna ett frivilligt bidrag är det också välkommet.

Måste inte konstnärer också försöka hitta sin publik? SKAPA FORA! Du måste försöka hitta på något!!! tillsammans med dina kompisar!!! tex de som var med i Kärrtorp. --- Det kanske redan finns FORUM? Det verkar så ensamt att blogga.... börja prata med de som finns på Alternativ.nu --- På deras ljugarbänk kan du skriva vad du vill!!! http://alternativ.nu/yabbv2/index.php?board=1
GÖR NÅGOT!!! TÄNK och KÄNN!!! en ensam groda på torra stenar söker sig till vattnet!!! Annars är väl grodan ganska korkad???

Ulla Wennberg sa...

Kära anonym, att prata på en chattsida är en sak, att sakta fundera på en blogg är en annan.

Paddan illustrerar spammarnas ensamhet, kanske.

Anonym sa...

hahaha mamma du är så jävla skön @ spaminlägget.



----

jadu anonym sitter här och tittar på min mammas blogg och hittar ett kul inlägg och så skall jag skriva ett kul svar men så ser jag din kommentar och blir så jävla avtrubbad.

kanske har du bara vänner på internet så du har behov av att hela tiden å bekräftelse där medan andra gör det de tycker är kul och skiter i ifall dens kompisar använder internet lika flitigt.

verkligen skittrist kommentar av dig, vem du nu är. det är sådan besvikelse varje gång man hör/möter en individ som uttrycker sig så klumpigt som du.
om du vore en lärare i skolan skulle du vara min sämsta, ditt sätt att uttrycka dig ger verkligen ingen som helst inspiration, det är enbart nedvärderande och fult, smutsigt.


vilket spån du måste vara.